Ben jij die professional die we zoeken?

Werken bij DSP

Werken bij DSP brengt je vooruit

Ben jij gek op alles wat te maken heeft met de aandrijftechniek binnen de railsector? Stap dan eens binnen in de bijzondere, innovatieve en technische wereld van DSP Diesel en DSP Electrics. Als marktleider in Nederland kom je de treinen en diesellocomotieven van onze klanten dagelijks tegen bij NS, Syntus of bij vervoersbedrijven zoals Cargo. Jij zorgt ervoor dat ze blijven rijden en dat doe je samen met een team van gepassioneerde professionals.

Bekijk onze vacatures:

Monteur verbrandingsmotoren

Creëer jouw eigen carrière!

Werken bij DSP betekent kansen krijgen. Om te groeien. Jezelf te ontwikkelen. En het verschil te maken. DSP vindt dit belangrijk en biedt diverse mogelijkheden om jouw kracht te ontdekken (stageplaatsen), jezelf te ontplooien (denk aan: loopbaanontwikkeling of bijscholing) of om door te groeien. Door kansen te grijpen of ze zelf te creëren, maak jij jouw eigen carrière.

Arbeidsvoorwaarden

Ben jij die professional die we zoeken? Dan stellen wij daar uitstekende arbeidsvoorwaarden tegenover. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en gebaseerd op de Metaalunie cao. Natuurlijk horen hierbij voldoende vakantiedagen en een goed pensioen. Ook hebben we verschillende persoonlijke regelingen, zoals een opleidingstraject en een studiebudget.

Pas jij in het team?

Binnen DSP heerst een open, informele bedrijfscultuur, waarin samenwerken, teamspirit, persoonlijke groei en kennisdeling een belangrijke rol spelen. Heb jij een natuurlijke nieuwsgierigheid naar constante innovatie op het gebied van aandrijvingen in de railsector? Hou jij van je vak en ben je trots wanneer je de klant weer op de rails krijgt? En houd je van uitdagend werk bij een uniek bedrijf? Laat ons zien wat je kunt, en wij helpen je verder.

Vacatures: ben jij onze nieuwe collega?

Gepassioneerde vakmensen zijn bij ons altijd van harte welkom. Mensen die uitgedaagd worden door de innovaties op het gebied van techniek, kunnen we niet aan ons voorbij laten gaan. Wij stellen open sollicitaties zeer op prijs. Pas jij in het team, denk je? Dan kun je jouw CV en motivatie mailen naar hr@dsp-nederland.nl.

Momenteel hebben wij één openstaande vacature. Wij zoeken een:

Monteur verbrandingsmotoren

Stage bij DSP
Partner DSP

Stageplaatsen: hoeveel wil jij leren?

Ben jij op zoek naar een stageplaats, nieuwsgierig en klaar om de spoormarkt te gaan ontdekken? Uit te vinden waar je kracht ligt? En waar je nog in wilt groeien? Dan is dit je kans!

Op HBO niveau werken wij nauw samen met Hogeschool Avans. Daarnaast werken wij samen met verschillende MBO opleidingen in de richting voor werktuigbouwkunde, mechatronica en motorentechniek.

Wij zijn een erkend leerbedrijf! Voor actuele MBO stages kun je terecht op de stagemarkt van SBB. Voor overige stage plaatsen mag je altijd een open sollicitatie naar ons sturen. Je kunt jouw CV en motivatie mailen naar pz@dsp-nederland.nl

Een partner waarop u kunt bouwen, die flexibel inzetbaar is en die snel de daad bij het woord voegt. Dat is DSP Electrics. Wilt u meer weten?