Waarom kiezen klanten voor DSP?

Versnellingsbak conserveren

DSP – High performance rail-based mobility

Sinds 2001 heeft DSP van haar gekoesterde passie voor treinmotoren, haar werk gemaakt. Door de jaren heen is het familiebedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende, sterk groeiende en dynamische organisatie, bestaande uit twee businessunits: DSP Diesel en DSP Electrics. Binnen deze organisatie onderhouden en herstellen 45 goed opgeleide professionals motoren, transmissies, aggregaten en andere hydraulische powertrain producten.

Als nummer één op de spoormarkt zijn wij ons ervan bewust dat de klant zich beweegt in een steeds veranderende markt. Door voortdurende innovatie met behulp van grotendeels zelf-ontwikkelde technologie zorgen wij ervoor dat we de klant voorzien van de nieuwste, beste en meest duurzame technologieën. Onze professionals – die ook inzetbaar zijn op locatie – denken mee, ontzorgen en staan dag én nacht tot uw dienst!

“Keeping you on track”

Bent u een fleetmanager? Dan wilt u dat uw voertuigen zo efficiënt en effectief mogelijk presteren, en natuurlijk áltijd in beweging zijn. Daar helpen wij u bij. Ons doel is “keeping you on track”, zodat u nooit stil komt te staan. DSP is flexibel en verzekert u van een hoge kwaliteit, snelle doorlooptijd en een 24/7-service, en dat alles voor de beste prijs.

Duurzaam ondernemen

Bij alles wat we doen vragen we ons af wat de impact is op Mens, Milieu en Maatschappij. Wij bouwen graag aan duurzame relaties. Met onze klant, de gemeenschap maar ook met het milieu. Eind 2014 zijn wij ISO14001 gecertificeerd, waardoor we de milieueffecten van onze bedrijfsvoering beheersen en verminderen.

DSP Duurzaam
IRIS certificering

Zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het!

DSP is ISO9001 gecertificeerd. Dat betekent dat we zeggen wat we doen, doen wat we zeggen én het bewijzen. Ook werken we aan een IRIS-certificering, die is gemaakt voor de specifieke eisen van de internationale spoorwegindustrie.

ONZE KLANTEN

Meer weten over de mogelijkheden voor u als inkoper of fleetmanager?